1 Created with Sketch.

Overblijf en opvang

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang (BSO) Wannes en Ko is gevestigd in basisschool De Lichtboei. Opvang en onderwijs onder één dak dus. Dat is vertrouwd voor kinderen en praktisch voor ouders. De opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Walcheren. U bent van harte welkom om te komen kijken om de sfeer te proeven.
Opvang na schooltijd en in de vakanties, studiedagen en vrije uren van school
Na schooltijd zijn leerlingen welkom bij BSO Wannes en Ko. Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buiten spelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

De BSO gaat open tijdens studiedagen en vrije uren van school als er voldoende aanmeldingen zijn.

Lees meer op: https://www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/buitenschoolse-opvang/

Beleef de dag mee met Mijn KOW
In het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt. De pedagogisch medewerkers plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten.
Meer informatie: www.kinderopvangwalcheren.nl/mijn-kow/ 

Meer over Wannes en Ko
Meer informatie en inschrijven:  www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/wannes-ko

Wilt u advies? Mail klantadvies@skow.nl of bel 0118–626 350

Bekijk de Facebookpagina:  www.facebook.com/BSOWannesenKo

Boterhammenbrigade (4-12 jaar) Tussen-de-middagopvang
Kinderopvang Walcheren verzorgt het overblijven tussen de middag: de Boterhammenbrigade. Eerst eten alle kinderen gezamenlijk. Daarna kunnen ze spelletjes doen, buiten spelen, puzzels maken of rustig een boek lezen. Zo krijgt uw kind voldoende energie voor de middag op school.
Op uw persoonlijke pagina kunt u uw kind(eren) zelf aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade en tegoed inkopen. Meer informatie hierover vindt u op: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/boterhammenbrigade/

Log in op uw persoonlijke ouderpagina: www.murlendienstverlening.com/
Als u problemen hebt met inloggen, neemt u dan contact op met het administratiekantoor: 085-27 34 910.