1 Created with Sketch.

Kennismaken met De Lichtboei

Wat fijn dat u belangstelling heeft in onze school. We nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze school!

U kunt telefonisch of via het kennismakingsformulier op de website een afspraak maken, maar natuurlijk mag u ook altijd binnenlopen.

Tijdens het kennismakingsgesprek, waarbij ook uw kind van harte welkom is, geven we u informatie over De Lichtboei. U krijgt een rondleiding door de school waardoor u een goede indruk krijgt van de sfeer en natuurlijk is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Als u heeft gekozen voor onze school, ontvangt u een informatiepakket en het inschrijfformulier.

Kinderen van vier jaar, die aangemeld worden op De Lichtboei komen binnen in een gemengde groep 1 – 2. Ruim voordat uw kind komt, neemt de toekomstige leerkracht contact met u op. Kinderen mogen vóór hun 4e verjaardag vijf keer op bezoek komen in hun nieuwe klas, om alvast een beetje te wennen.

Wanneer een kind tussentijds op onze school wordt ingeschreven, wordt er contact opgenomen met de vorige school. We houden zoveel mogelijk rekening met het niveau en de achtergrond van het kind. Een kind wordt in principe geplaatst in dezelfde groep als op de vorige school.

Kennismakingsformulier