1 Created with Sketch.

Winnaars!
Groep 7/8 van Archipelschool De Lichtboei behoorde, met een totaal opgehaald bedrag van €4349,52 tot de dertig beste Kinderpostzegelverkopers (scholen met de hoogste gemiddelde opbrengst per leerling) van Nederland.
In eerste instantie behoorden zij niet tot de prijswinnaars maar bij natelling van de Stichting Kinderpostzegels begin van deze week, bleek dat er een school die in de top 30 stond, niet goed had geteld. Nu mag groep 7/8 van De Lichtboei, die op plaats 31 stond, toch, én voor de tweede keer op rij, mee met het Kinderpostzegelschoolreisje naar Duinrell op woensdag 10 april aanstaande! ‘Want toppers worden beloond’; aldus Jeroen de Tex van Stichting Kinderpostzegels.

Herdenking Tweede Wereldoorlog
Op donderdag 1 November 2018 om 11.00 was groep 7/8 bij het Polderhuis in Westkapelle voor de herdenking van de Tweede Wereldoorlog.
Veel mensen zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereld-oorlog, voor onze vrijheid. Deze herdenking was voor de mensen die in de oorlog in Westkapelle zijn gestorven. Er waren veel veteranen, kapiteins, majoor, commando´s en soldaten. Ze hebben allemaal kransen en bloemen neergelegd. Het Polderhuis bedankte elke veteraan voor het vechten van onze vrijheid. Wij stonden daar op de Liberty Bridge en wij mochten rozen neerleggen bij het monument.

Sven en Samuel

BLINK – Sanne Wevers
Sarah en ik hebben ons beleef museum van Blink gedaan over Sanne Wevers. We hebben een turnhal na gemaakt en nog een paar weetjes erover. Ik heb ook geleerd dat de moeder van Sanne Wevers Gemma Wevers heet.
Maar ook nog dat ze maar 45 kilo weegt. En ook maar een paar keer per jaar ijsjes eet. Terwijl dat juist haar lievelings snacks zijn.

Rai