Winnaar Kinderpostzegelactie

De leerlingen van groep 7/8 hebben zich ook dit jaar enorm goed ingezet voor Stichting Kinderpostzegels. Samen hebben de leerlingen een bedrag opgehaald van 4340 euro, wat voor veertien leerlingen een behoorlijk hoog bedrag is! Op woensdag 13 november kregen de leerlingen te horen dat zij tot de twintig beste Kinderpostzegels verkopers (scholen met de hoogste gemiddelde opbrengst per leerling) van Nederland behoren, ze werden zevende van heel Nederland!! 

Drie keer op een rij heeft groep 7/8 van De Lichtboei nu een schoolreis naar Duinrell gewonnen, een enorm knappe prestatie! Het schoolreisje staat gepland op woensdag 8 april 2020. En als klap op de vuurpijl mag de school ook dit jaar weer boeken uitzoeken voor de schoolbibliotheek! Bedankt superklas en van harte gefeliciteerd allemaal!