Muren vol kunst!

Muren vol kunst! 

Kunstenares Lucy de Graaf heeft niet stilgezeten tijdens de herfstvakantie. Tussen de buiten door, heeft ze vol enthousiasme, de buitenmuren van de school voorzien van verschillende schilderingen. Op het kleuterplein dobberen allerlei dieren op gekleurde ‘Archipel Kubussen’ op de zee. De kinderen keken hun ogen uit en konden geen echte favoriet ontdekken. Stonden ze eerst bij de koe, liepen ze toch naar het paard. Naast dieren zijn ook getallen en letters op de buitenmuren te vinden, zodat de muren ook een educatief element hebben en er ook tijdens het buitenspelen lettertjes en cijfertjes gezocht en herkend kunnen worden. 

Het voorplein is nog niet helemaal klaar, daar is het thema ‘de kust’, gekozen door de leerlingenraad. Alle leerlingen van de school hebben daarvoor vuurtorens en lichtboeien ontworpen, die Lucy vervolgens ter inspiratie heeft gebruikt. De zee, paalhoofden, vissen, de vuurtoren en boeien; ze zijn allemaal terug te vinden in het ontwerp! Wij zijn blij met onze ‘nieuwe’ muren, bedankt Lucy!