Groep 7/8 bakt pannenkoeken voor grootouders!

Vrijdag 22 maart was het voor de 13e keer Nationale Pannenkoekdag. Een dag waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. Oftewel, een feest voor groot en klein. Dit jaar bakten 1490 (basis)scholen pannenkoeken voor 79.000 ouderen. De leerlingen van groep 7/8 van Archipel basisschool De Lichtboei uit Westkapelle bakten pannenkoeken voor hun grootouders. Zij mochten voor het bakken gebruik maken van de keuken van Brasserie De Fontein in Westkapelle. Op deze manier konden de leerlingen ook mooi kennismaken met de keuken van een restaurant en als klap op de vuurpijl mochten de leerlingen naast de pannenkoeken ook nog pizza’s bakken! Vervolgens werden de pannenkoeken en pizza’s op school in de klas opgegeten met een groot aantal opa’s en oma’s. Het was een gezellig en lekker ‘pannenkoekenpizza’feest voor jong en oud!